Menü Bezárás

Mi változott a teszt óta?

Megosztás:

A tesztek utolsó napjaiban majdnem minden csapatnál elmondják, hogy az első futamon egy egészen más autót fogunk látni. Ezért most megpróbáltam különbségeket találni a Barcelonában és a mai szabadedzéseken látott autók között. Nem sokat találtam.

 

Elsőként a Mercedesnél tűnt fel, hogy ismét változott a T-szárny kialakítása. Míg a teszt elején vagy használtak egy szimpla szárnyat, vagy nem, a második teszten már egy dupla szárnyat láthattunk. Ma azonban ez is másként néz ki. Most is dupla, de azért kapott egy kis harmadik kiegészítőt is, valamint a formája is eltér a korábbitól.

 

 

 

 

Még mindig a Mercedesnél maradva, a cápa-uszony is változhat. Ahogy a T-szárny, ez az uszony is hol megjelent a teszteken, hol nem, de most egy új kialakítást is láthattunk

 

 

 

 

 

A Red Bullnál a teszten használt autó az oldalánál volt egy kicsit egyszerűbb annál, mint amit Ausztráliában láthattunk. Megváltozott a beömlő körüli és a törzs melletti terelő idom formája.

 

 

 

 

 

A Saubernél fedeztem még fel, hogy ők is kipróbálták ma a T-szárnyat, aztán majd meglátjuk holnap, melyik verziót fogják használni az időmérőn.

 

 

 

 

 

A Haas is variált ma ezzel, de ezt már eljátszották Barcelonában is, így ezt nem veszem igazi változásnak.

Azért kíváncsi vagyok, ki, milyen komolyabb változást észlelt még. Akár a Facebook oldalunkon, akár a Fórumon is lehet jelezni, ha találtatok még valamit.

 

 

 

 


Megosztás: