Menü Bezárás

Barcelona – második nap

Megosztás:

Nem sokat változott a helyzet a második napon. Ismét a Ferrari végzett az élen Leclerc vezetésével, mögötte a McLaren (Norris), majd a Haas következett. A tegnapi hatodik Toro Rosso(Albon) jött fel a negyedik helyre, majd a tegnap is ötödik Alfa Romeo (Giovinazzi) következett.

Hatodik lett Bottas a címvédő Mercedesszel, majd a Red Bull következett Gaslyval. A délelőtt még jobbnak látszó Renault foglalta el a nyolcadik-kilencedik helyet Hülkenberg-Ricciardo sorrendben. Tizedikként végzett Hamilton, majd Stroll zárta a versenypilóták sorát a Racing Pointtal.

A Haas lehetőséget adott 13 kör erejéig Pietro Fittipaldinak, aki utolsóként végzett. Összességében ma kicsit több kört tettek meg a pilóták. Tegnap 961, ma 1023 kört teljesítettek. Ahogy tegnap, ma is a Ferrari teljesítette a legtöbbet, szám szerint 157-et.

Ma is két alkalommal került elő a piros zászló, reggel Albon, délután meg Gasly ragadt a sóderágyba, bár ma is többen kicsúsztak, közülük Ricciardo esete borzolta leginkább a kedélyeket, amikor nyitott DRS közben leszakadt és elrepült a DRS eleme a hátsó szárnynak, így a Renault tehetetlenül csúszott ki, ám éppen megállt a gumifal előtt, így az ausztrál be tudott menni a boxba.

 

A mai nap végeredménye:


Megosztás: