Menü Bezárás

Barcelona – harmadik nap

Megosztás:

A visszatérő Daniil Kvyat a Toro Rossoval futotta a legjobb időt ma Barcelonában, 58 ezreddel megelőzve az Alfát vezető Kimi Räikkönent. Harmadikként a Renault eddigi legjobb idejével Ricciardo végzett, megelőzve a Ferraris Sebastian Vettelt.

Az eddig kiválóan szereplő McLaren ma csak a 9. helyre volt jó, ahogy Verstappen is csak az 5. lett. Kettőjük közé a másik Renault-s Hülkenber és a két Haas, Grosjean és Fittipaldi fért be. Az első tízet Pérez zárta a Racing Pointtal. Őt a két Mercedes követte Bottas-Hamilton sorrendben. Utolsó lett, de legalább ma már megtett 23 kört Russel a Williamsben.

Ma három alkalommal került elő a piros zászló, minden alkalommal a Haas miatt. Két esetben ugyan az a probléma merült fel, a gyújtással voltak gondjaik az amerikaiaknak. Holnap délelőtt vagy Grosjean, vagy Fittipaldi fogja hajtani a Haast, mivel a kijelölt Magnussennek valami nem megfelelő az ülés pozíciójával és ezt csak délutánra fogja tudni megoldani a csapat.

Nekem az eddig eltelt napokból a régi-régi vicc jut eszembe. 1. nap: A németek kizavarták a partizánokat az erdőből. 2. nap: A partizánok kizavarták a németeket az erdőből. 3. nap: Jött a vadász és mindenkit kizavart az erdőből.

Szóval, kergetik egymást az élen a csapatok, aztán majd jön Ausztrália és a Mercedes mindenkit elzavar.

A mai végeredmény:



Megosztás: