Ezt szerintem személyesen is megbeszéltük, de mégis leírom. És őszintén remélem, hogy Neked is megjön az ihlet, mert amúgy érdektelen az esemény ha nem..Bandee írta: ↑2022.11.20. 23:36Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy öregszünk is. Én akiknek korábban szurkoltam vagy apám lehetett volna vagy haverom, kortársam, akik meg most mennek a fiaim, a helyzet pedig azt mutatja én már nekik nem tudok szurkolni. Egyáltalán nem érdekelnek, fura, de ez van. Ebből a szempontból nekem ez már nincsen. De jó, hogy Ti sokan ugyanazzal a lelkesedéssel szurkoltok mindig és mindig van kinek. Nekem maga a széria sem tetszik, sem az autók sem a hangjuk sem a szabályok. Nem akarom magamnak bemagyarázni, hogy DE, ez a jó.
Én 86-ban kezdtem nézni, illetve engem kivittek.. Apám korú volt mind, és emlékszem arra a pillanatra amikor a saját korosztályom került oda. Igen, Button volt az első ilyen meg Kimi, szóval ők.
De nekem is mindig volt a kedvencek közt néhány év "amikor nem volt senki". Az egy unalmas körözgetés, amikor tulajdonképpen nincs is mit nézni, nincs is mit várni, mindegy mi történik.
Nagyon más amikor van egy kedvenc, amikor a LT-n az utolsó ezredre is figyelek az utolsó szar szabadedzésen is, hogy mér olyan szar avagy esetleg várható bármi.. Én csak így vagyok képes érdeklődéssel lenni az esemény iránt.
Jó, azóta romlottam, régen képes voltam éjjel 2-kor egy szabadedzésre felkelni, na ezt ma már tényleg nem.
Hozzáteszem, nem úgy váltogatom a kedvenceimet mint az alsógatyámat, ha nekem valaki a kedvencem lesz amellett kitartok amíg a mezőny része, akkor is ha felmossák vele a padlót. A hibáit megpróbálom elismerni, de bízhat bennem (azt se tudja hogy a világon vagyok ), hogy nem fogom félredobni. De nem is volt sok kedvencem, a mostani a harmadik 30 év alatt, ez talán bocsánatos bűn
Ha pedig leoltanak a kedvencem miatt (ez mostanában itt max Dani), akkor annak csak örülök, mert a vérkeringésben lehet maradni az érdektelenség ellen..
Nagyon sokat vívtam annó Button miatt, éveken át hallgattam, hogy nem lesz belőle semmi és senki.. És hát jó volt revansot venni amikor mégiscsak
És jelenleg is emiatt vagyok itt, mert mindig szeretem amikor "kicsikből lesznek nagyok". Soha nem érdekelt az amikor valaki berobbant a legjobb kocsiba és az volt csak a kérdés hányszoros vb lesz. Ez engem hidegen hagy. Persze, tudom óriási teljesítmény, de engem ez nem érdekel.
Lényeg a lényeg, 15-20 éve énis itt vagyok és nagyon sajnálnám, ha szétesne ez a dolog apró darabokra, sok embert soha többé nem látnék az biztos. Mondjuk pont Téged Bandee megtalállak meg Danit is, de azért még van pár jó figura..
Nekem picit hiányoznak a hungaroring utáni sörözések is (Trutya, Eniksz, Jadrina, Dani, Zola, Phoebe, Email és elnézést ha kihagytam valakit, jelezze )
Még annyit a történelem kedvéért, 3 vagy 4 olyan szilveszter is volt amikor 10-15 aktív tag megfordult nálam, lehet innen már nem is sokan vannak akik emlékezhetnek. Talán pont Phoebe igen, de elnézést ha én emlékszem rosszul Régen volt, tán igaz se volt..