Lance egy javaslat. Nyisd meg rendesen azt az oldalt/cikket, amit szeretnél megosztani, akkor nem lesz 10 soros egy link. Jobb a szemnek.
Kézilabda
- Phoebe
- Főnök!
- Mi vagy?: Balszerencse hozója
Re: Kézilabda
- Lancelot
- Főnök!
- Mi vagy?: érdeklődő
OK. Köszi. Majd megpróbálom. No és a "teljesítménye" hogyan tetszik az "aranykezű fiúknak?Phoebe írta:
Lance egy javaslat. Nyisd meg rendesen azt az oldalt/cikket, amit szeretnél megosztani, akkor nem lesz 10 soros egy link. Jobb a szemnek.
"Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?" (Tywin Lannister, Trónok Harca)
- Phoebe
- Főnök!
- Mi vagy?: Balszerencse hozója
Nem követtem a meccseiket, férfi kézilabdát nem nézem. A női válogatott 14. helyét viszont végig láttam jó egy hónapja. Arról lenne véleményem. Nem tudom férfi kézilabda hol tart a Szegeden és a Veszprémen kívül, hogy mi volt az elvárás.Lancelot írta:OK. Köszi. Majd megpróbálom. No és a "teljesítménye" hogyan tetszik az "aranykezű fiúknak?Phoebe írta:
- bertone
- Főnök!
- Mi vagy?: F1 függő - ja, nem.
Nagy gratula a női U20 válogatottnak a világbajnoki cím megszerzéséhez!
Az apa férfi, a rezsi nő!
- Redbull
- Főnök!
- Mi vagy?: rangidős
Ezt csinálják utánuk a focisták.
A tanult elme ismertetőjele, hogy képes foglalkozni egy gondolattal anélkül, hogy elfogadná. (Arisztotelész)