Eurosport 1-2-n a szokásos váltogatós üzemmódban...
Ma megyek megveszem a karton redbullt, aztán szorítok... webberéknek....

Várom már,még aláírást is változtattam.9_46_20 írta:Le Mans 2014 06 14-15
Eurosport 1-2-n a szokásos váltogatós üzemmódban...
Ma megyek megveszem a karton redbullt, aztán szorítok... webberéknek....![]()
![]()
trutya írta:Duval lezúzta az 1-es Audit...
pedig van még ott pár ex-F1-es.9_46_20 írta:azért milyen érdekes, hogy egy f1 micsoda pr/marketing értéket ad valaminek...
eurosporton, meg szinte midenhol simán webberrel reklámozzák az egész cuccot, miközben ott van a 226 le manst nyert kristensen...
bámulatos...
elvileg holnap estére megcsinálják, és Duval is csak könnyebben sérült meg, szóval lehet hogy tud vezetni.9_46_20 írta:
lehet kristensen mehet haza, kíváncsi vagyok megcsinálják e, illetve hoznak e ingolstadtból a raktárból...
nézem tegnap fabian barthez, látom eurosporton nyomják az arcképét, mondom ez a csóka nekem nagyon ismerős, kb 1 óra alatt esett le, hogy ez a francia kapustrutya írta:pedig van még ott pár ex-F1-es.9_46_20 írta:azért milyen érdekes, hogy egy f1 micsoda pr/marketing értéket ad valaminek...
eurosporton, meg szinte midenhol simán webberrel reklámozzák az egész cuccot, miközben ott van a 226 le manst nyert kristensen...
bámulatos...
amúgy döbbenet, de kb a fele mezőny neve ismerős innen-onnan... (pl GTR2-ből)
ja, én még a múlt hétvégén láttam a reklámban, meg is lepődtem9_46_20 írta:
nézem tegnap fabian barthez, látom eurosporton nyomják az arcképét, mondom ez a csóka nekem nagyon ismerős, kb 1 óra alatt esett le, hogy ez a francia kapus![]()
mentségemre legyen mondva, felnőtt fejjel ki nem állhatom a focit, akkor néztem utoljára hébe hóba amikor ő védett...
amúgy viszonylag jó a közvetítés, szépen tolják végig a technikai dolgokat/szabályok, viszont f1-el továbbra sincsenek tisztában...trutya írta:ja, én még a múlt hétvégén láttam a reklámban, meg is lepődtem9_46_20 írta:
nézem tegnap fabian barthez, látom eurosporton nyomják az arcképét, mondom ez a csóka nekem nagyon ismerős, kb 1 óra alatt esett le, hogy ez a francia kapus![]()
mentségemre legyen mondva, felnőtt fejjel ki nem állhatom a focit, akkor néztem utoljára hébe hóba amikor ő védett...
de végül is nem megy rosszul.
más: Duval nem indulhat, viszont helyére Gené urgik be.
ma lesz időmérő, holnap szünet, szombaton rajtOri F1 írta:Vasárnapig még van idejük gyakorolni.
A tegnap időmérő is érdekes volt gyakorlatilag egy órás volt kettő helyett.
Ez az egész elővetíti,hogy nem lesz egy egyszerű verseny.9_46_20 írta:amúgy tényleg kezd unalmas lenni, hogy van egy megforgás és az 40 perc mentést, meg egyéb szerelést, karbantartást indokol.
úgy vannak vele, úgyis 24 óra, ebből simán lehet sárgázni 4 órán keresztül
lehet koptak az emlékeim, de ilyenekre nem emlékszem mondjuk a 2000-es évek elejéről pl...
Semmii különös,csak bekavart az eső.trutya írta:na, szerintetek mi történt ott az egyenesben?
hát, leült...9_46_20 írta:na ez idáig mocskos izgalmas, remélem nem ül le éjszaka...
azért az brutál, hogy gt-ben 6-7 óra alatt az első 3 1 mp-n belül volt![]()
![]()
amúgy az egyenesben szerintem sima audi hiba volt, tényleg faszság volt 80km/h-val mennie, vagy ha fosik, akkor azt tegye a pálya szélén
Úgy tűnik, kicsit hirtelen dőlt el, hogy vezető csere lesz.trutya írta: