ki emlékszik már 2005 Indianapolisra ezek után

ki emlékszik már 2005 Indianapolisra ezek után
Szegény Ocon... élete első futamgyőzelme, de nem ő lesz a címlapon.
Mehetne mémaláírasnak: "az F1 elmúlt 7 éve"
és a legkevesebb kört futott gumikkal is panaszkodott a tapadásra...
akkor nézd meg majd a futamot TV -ben is...Bandee írta: ↑2021.08.01. 19:31Jó futam volt élőben néztük Johnyval.
Kimi előttem ment neki annak a fasznak, gratulálok a 10 másodperchez.) Hamilton ugyanannyit kapott a múltkor a Max
Kiütésért:)))
Balfasz csapat ez az Alfa, biztos pontszerző lett volna Kimi de kicsinálták. Még a kerekeket se sikerült normálisan kicserélni 10 másodperc várakozás után.. Kretének
Nem tudom mi volt a szabály, de az egyszemélyes rajt röhej volt. Mivel nem láttuk a közvetítést nem tudom miért alakult így, de ha nem volt kötelező interen indulni akkor csak gratulálni tudok a csilliárdos csapatoknak akik képtelenek voltak elrajtoltatni legalább egy pilótájukat slocken. Meg is nyerhette volna az a valaki
Hamilton brilliánsan ment, egyedül előzött annyit mint 2 Hungaroring alatt szoktak. Akiknek kétségei voltak de még ha utálja is, nehéz erre mit mondani. Verstappen kb. hármat előzött a fos haast nagy nehezen, Kimit az ezer körös gumiján meg a Rikárdót. Persze lehet sérült volt a RB nem tudom
Hamilton amit ma csinált az bajnokhoz méltó, ha szeretjük, ha nem.
Fentieket úgy írtam nem láttam TV- ben a versenyt csak ott.
Nagyon szerettem volna, ha Vettel nyer de nem jött össze. Jó volt így is
Fura, hogy a Merci ilyen jó lett
Faszságot beszéltem ezek szerint?:)keF1r írta: ↑2021.08.01. 19:42akkor nézd meg majd a futamot TV -ben is...Bandee írta: ↑2021.08.01. 19:31Jó futam volt élőben néztük Johnyval.
Kimi előttem ment neki annak a fasznak, gratulálok a 10 másodperchez.) Hamilton ugyanannyit kapott a múltkor a Max
Balfasz csapat ez az Alfa, biztos pontszerző lett volna Kimi de kicsinálták. Még a kerekeket se sikerült normálisan kicserélni 10 másodperc várakozás után.. Kretének
Nem tudom mi volt a szabály, de az egyszemélyes rajt röhej volt. Mivel nem láttuk a közvetítést nem tudom miért alakult így, de ha nem volt kötelező interen indulni akkor csak gratulálni tudok a csilliárdos csapatoknak akik képtelenek voltak elrajtoltatni legalább egy pilótájukat slocken. Meg is nyerhette volna az a valaki
Hamilton brilliánsan ment, egyedül előzött annyit mint 2 Hungaroring alatt szoktak. Akiknek kétségei voltak de még ha utálja is, nehéz erre mit mondani. Verstappen kb. hármat előzött a fos haast nagy nehezen, Kimit az ezer körös gumiján meg a Rikárdót. Persze lehet sérült volt a RB nem tudom
Fura, hogy a Merci ilyen jó lett![]()
pusztán csak mesterségesen próbálják fenntartani a látszólag szoros versenyt az utolsó futamokig
tappen kocsiját a rajtig heggesztették ragasztották szalagozták...miután a 2. helyről a 13. ra sikerült visszatenni botos kollegának de a többiek sem uszták meg simán...kivéve azt a sokat előző faszt a mezőnynél sec-el gyorsabb autóban...folyamatosan sirdogálva
Most azt
Egyetértek Kefírrel, majd nézd meg a futamot felvételről is.Bandee írta: ↑2021.08.01. 19:31Jó futam volt élőben néztük Johnyval.
Fura, hogy a Merci ilyen jó lett
Siman tevedhettem, ezt ott nem latni. Mi csak azt lattuk ez egyre elobbre vankeF1r írta: ↑2021.08.01. 19:50tappen kocsiját a rajtig heggesztették ragasztották szalagozták...miután a 2. helyről a 13. ra sikerült visszatenni botos kollegának de a többiek sem uszták meg simán...kivéve azt a sokat előző faszt a mezőnynél sec-el gyorsabb autóban...folyamatosan sirdogálva
norrist perezt gyorsan eliminálta végleg...
Mivel én is szerepeltem a hozzászólásodban. Nálam Alonso hasonló kategória mint Hamilton. Elismerem a tehetségét, az eredményeit, de nem tudnék szívből a szurkolója lenni. Ebben a szituációban viszont nem tudtam nem neki szorítani, és megemelem a kalapom az idei teljesítménye miatt is.
Igen, volt egy pont, ahol Alonso nem hagyott talán elég helyet, de már azt megelőzően is panaszkodott rá Hamilton, hogy milyen veszélyesen mozogBandee írta: ↑2021.08.01. 20:03Megnezem akkor
A kivetito alapjan a mansellben nem hagyott a hispan egy autonyi helyet, legalabbis Johmy szerint. Szepen vedekezett amugy de ez ezen a palyan eleg sima ennyi tapasztalattal
Hat ha ennyire szetes a RB akkor ok. Ezt nem tudtam. Mondjuk akkor ne tudom friss gumin higyan volt 2-3 seccel gyorsabb mint Kimi es a Rikardo.
De. Csak ez a saját döntése volt. Nem volt kötelező interen rajtolni, szabad gumiválasztás volt. A második felvezető kör után az egész mezőny úgy döntött (helyesen), hogy elég száraz a pálya, jók lesznek a slickek, egyedül Hamilton volt az, aki úgy döntött, hogy intereken akar rajtolni - vesztére. Az első kör alatt mondta is a rádióban lehangoltan, hogy igen, száraz, a fenébe. Hallatszott a hangján, hogy nagyot akart húzni, és teljesen visszafelé sült el.
Bazdmeg nem volt hat reszeg holland/angol/ barki akit random megkerdeztek volna milyen a palya?:) egyik csapat sem, raadasul embereik Is vannak a palya korul. rohejesvollebak írta: ↑2021.08.01. 20:16De. Csak ez a saját döntése volt. Nem volt kötelező interen rajtolni, szabad gumiválasztás volt. A második felvezető kör után az egész mezőny úgy döntött (helyesen), hogy elég száraz a pálya, jók lesznek a slickek, egyedül Hamilton volt az, aki úgy döntött, hogy intereken akar rajtolni - vesztére. Az első kör alatt mondta is a rádióban lehangoltan, hogy igen, száraz, a fenébe. Hallatszott a hangján, hogy nagyot akart húzni, és teljesen visszafelé sült el.
Szinte hihetetlen, hogy éppen ő, az ő rutinjával, ilyen hibás döntést hozzon egyedül a mezőnyből. Mégis ez történt. Még Ocon is mondta a futam végén, hogy szó szerint beszart, amikor látta, hogy Hamilton nem áll ki velük együtt, hát Lewis mindig jól dönt, főleg ilyen helyzetben - ha ő marad interen, akkor az lenne a jó választás? De nem, egyszerűen ma ekkorát hibázott Hamilton.