Találd ki!
Találd ki!
sziasztok itt is!
mivel ez egy jó topik volt, gondoltam érdemes folytatni.
kezdésnek egy nem túl könnyű
mondjuk egyikük azért annyira nem nehéz
Re: Találd ki!
Jobboldalon Rindt van, ez egyértelmű, de a másik ... szerintem életemben nem láttam erről a paliról képet.trutya írta:sziasztok itt is!
Rindt és John Miles?
john miles lesz a szemuveges ficko
senki többet?mudd írta:john miles lesz a szemuveges ficko
kis segítség: két győztest látunk a képen.
Ja, Le Mans, akkor Masten Gregorytrutya írta:senki többet?mudd írta:john miles lesz a szemuveges ficko
kis segítség: két győztest látunk a képen.
akkor masten gregory
grat
"To really show you're one of the greatest, you have to deliver when you haven't got the best machinery." - Jackie Stewart
ez is egy feladvány?
Szerintem az és nyilván az előadót kell kitalálni. Na, akinek ez sikerül, az nagy fan.trutya írta:ez is egy feladvány?
igen, gondoltam hogy ő a feladvány...valami vállalatigazgatóra tippelnék inkább, mint F1-es személyiségre.bertone írta:Szerintem az és nyilván az előadót kell kitalálni. Na, akinek ez sikerül, az nagy fan.trutya írta:ez is egy feladvány?
Hideg.trutya írta: igen, gondoltam hogy ő a feladvány...valami vállalatigazgatóra tippelnék inkább, mint F1-es személyiségre.
miért, te tudod? ne tartsd titokbanbertone írta:Hideg.trutya írta: igen, gondoltam hogy ő a feladvány...valami vállalatigazgatóra tippelnék inkább, mint F1-es személyiségre.
Igazság szerint, én (is) azt hittem, Carlos topikot tévesztett, így aztán rákerestem a képre, hogy mit kell ezen vajon nézni. Aztán abból jöttem rá, hogy ez bizony ide való és feladvány.trutya írta: miért, te tudod? ne tartsd titokban
Annyit segítek, hogy a neve nem ismeretlen a Ferrarinál, a Red Bullnál és a McLarennél. Na?
Peter Podromou?
- Redbull
- Főnök!
- Mi vagy?: rangidős
Nem a McLarennél volt korábban?
A tanult elme ismertetőjele, hogy képes foglalkozni egy gondolattal anélkül, hogy elfogadná. (Arisztotelész)
bizony, ő az aki a RedBulltól elviszi a szerencsecsillagot a Mekihez 2015-re Alonsonaktrutya írta:Peter Podromou?
"To really show you're one of the greatest, you have to deliver when you haven't got the best machinery." - Jackie Stewart
Ha a csapatok felsorolására gondolsz, akkor az szándékosan lett összekeverve.Redbull írta:Nem a McLarennél volt korábban?
Te a végletek embere vagy.carlos78 írta:
Az előző egy szerintem csak pár ember által kitalálható volt, ez meg olyan, hogy akár a nevét is odaírhattad volna alá egyből.
sajnos róla nem találtam fiatalkori képet, így kénytelen voltam beérni egy Ferkás pólóval, mint zavaró tényezővelbertone írta: Te a végletek embere vagy.
Az előző egy szerintem csak pár ember által kitalálható volt, ez meg olyan, hogy akár a nevét is odaírhattad volna alá egyből.
(Kimiseknek valszeg könnyű feladvány, de egy jó Vettel fannak még nehéz lehet )
na igen ő nekem is beugrott.
plusz tegnap Podromou-t keresve az ő nevén is végigzongoráztam a guglin
na akkor egy másik
na akkor egy másik
pironi tesztel az ags-szel 86bantrutya írta:na igen ő nekem is beugrott.
na akkor egy másik
talált